Privacyverklaring Harmonie bvba

V1 15/06/18
Harmonie Bvba verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring.

  1. Verwerkingsdoeleinden
    Harmonie Bvba verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).
    Harmonie Bvba verzamelt geen gevoelige gegevens.
  2. Rechtsgrond(en) van de verwerking
    Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. : noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst ,van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  3. Overmaken aan derden
    Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met Harmonie Bvba verbonden zijn of met enige andere partner van Harmonie Bvba: leveranciers, transporteurs, personeel of onderaannemers.
    Harmonie Bvba garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.
  4. Bewaarperiode
    De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).
  5. Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens
    De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
    Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
    Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@pommedor.be
  6. Direct marketing
    De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.
  7. Klacht
    De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij:
    Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer
    Drukpersstraat 35
    1000 Brussel
    commission@privacycommission.be
  8. Meer informatie
    Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij:
    Harmonie Bvba
    Peter Lietaer
    Zaakvoerder
    Markt 63
    9700 Oudenaarde
    Tel 055/31.19.00
    info@pommedor.be / info@restaurantharmonie.be / peter.lietaer@telenet.be

 

Maandag 17 juli
Bisque van garnalen
***
Varkensspiesje à la Milanaise met tagliatelle

Dinsdag 18 juli
Broccolisoep
***
Cordon-bleu van kip met komkommersalade en sherrysaus

Woensdag 19 juli
Paprikasoep
***
Courget opgevuld met gehakt en parmezaansaus

Donderdag 20 juli
Andijviesoep
***
Steak met champignonsaus, salade en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 14 juli
Geen dagschotel

Maandag 17 juli
Bisque van garnalen
***
Varkensspiesje à la Milanaise met tagliatelle

Dinsdag 18 juli
Broccolisoep
***
Cordon-bleu van kip met komkommersalade en sherrysaus

Woensdag 19 juli
Paprikasoep
***
Courget opgevuld met gehakt en parmezaansaus

Donderdag 20 juli
Andijviesoep
***
Steak met champignonsaus, salade en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 14 juli
Geen dagschotel

Maandag 24 juli seldersoep *** kippengranaat met sinaasappelsaus,snijboontjes en natuuraardappelen

Dinsdag 25 juli spinaziesoep *** varkensgebraad met opgevulde champignons en krielaardappelen

Woensdag 26 juli erwtensoep *** Balletjes in tuinkruidensaus en wortelpuree

Donderdag 27 juli Maissoep *** Steak met paprikasaus,koolsla en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 28 juli Bloemkoolsoep *** Gyros met groentenrijst

Maandag 24 juli seldersoep *** kippengranaat met sinaasappelsaus,snijboontjes en natuuraardappelen

Dinsdag 25 juli spinaziesoep *** varkensgebraad met opgevulde champignons en krielaardappelen

Woensdag 26 juli erwtensoep *** Balletjes in tuinkruidensaus en wortelpuree

Donderdag 27 juli Maissoep *** Steak met paprikasaus,koolsla en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 28 juli Bloemkoolsoep *** Gyros met groentenrijst

Maandag 24 juli
seldersoep
***
kippengranaat met sinaasappelsaus,snijboontjes en natuuraardappelen

Dinsdag 25 juli
spinaziesoep
***
varkensgebraad met opgevulde champignons en krielaardappelen

Woensdag 26 juli
erwtensoep
***
Balletjes in tuinkruidensaus en wortelpuree

Donderdag 27 juli
Maissoep
***
Steak met paprikasaus,koolsla en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 28 juli
Bloemkoolsoep
***
Gyros met groentenrijst

Maandag 24 juli
seldersoep
***
kippengranaat met sinaasappelsaus,snijboontjes en natuuraardappelen

Dinsdag 25 juli
spinaziesoep
***
varkensgebraad met opgevulde champignons en krielaardappelen

Woensdag 26 juli
erwtensoep
***
Balletjes in tuinkruidensaus en wortelpuree

Donderdag 27 juli
Maissoep
***
Steak met paprikasaus,koolsla en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 28 juli
Bloemkoolsoep
***
Gyros met groentenrijst

Maandag 24 juli
seldersoep
***
kippengranaat met sinaasappelsaus,snijboontjes en natuuraardappelen
Dinsdag 25 juli
spinaziesoep
***
varkensgebraad met opgevulde champignons en krielaardappelen
Woensdag 26 juli
erwtensoep
***
Balletjes in tuinkruidensaus en wortelpuree
Donderdag 27 juli
Maissoep
***
Steak met paprikasaus,koolsla en verse frietjes (+3 € )
Vrijdag 28 juli
Bloemkoolsoep
***
Gyros met groentenrijst

Maandag 31 juli
Preisoep
***
Brochette met Provenciaalse saus en farfalle pasta

Dinsdag 1 augustus
Kerriesoep
***
Boomstammetje met chinese kool en natuuraadappelen

Woensdag 2 augustus
Tomatensoep
***
Waterzooi van kip

Donderdag 3 augustus
Champignonsoep
***
Steak met Enamesaus,salade en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 4 augustus
Savooikoolsoep
***
Varkenskotelet met boontjes en gebakken aardappelen

Iedere middag, van maandag tot en met vrijdag,

kan er bij ons een lunch verkregen worden met dagverse producten.

Prijs : 13 € of 15 € met soep

Maandag 7 augustus
Mosselsoep
***
Vogelnestje in tomatensaus met aardappelpuree

Dinsdag 8 augustus
Zuiderse soep
***
Kip ganda spies met groentenquinoa en Adriaan Brouwersaus

Woensdag 9 augustus
Broccolisoep
***
Kasselernestje met wortels, courget, natuuraardappelen en rode wijnsaus

Donderdag 10 augustus
Venkelsoep
***
Steak met pepersaus, salade en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 11 augustus
Ajuinsoep
***
Cordon-bleu met oesterzwammen, gefruite Nicolas-aardappel en tijmsaus

Maandag 14 augustus Seldersoep *** Mozzarella-pesto burger met boschampignons, gebakken aardappelen en rode portosaus

Dinsdag 15 augustus GEEN DAGSCHOTEL

Woensdag 16 augustus Andijviesoep *** Kalkoenfilet “archiduc” met gestoofde prei, erwtjes en kroketjes

Donderdag 17 augustus Broccolisoep *** Steak met sjalottensaus, salade en verse frietjes (+3 € )

Vrijdag 18 augustus Spinaziesoep *** Cordon-bleu van kip met komkommersalade, natuuraardappelen en sherrysaus

Donderdag 10 augustus
Maandag 21 augustus
Komkommersoep
***
Milanaise schnitzel met groentenpuree en zuiderse saus

Dinsdag 22
 augustus

Parmentiersoep
***
Kalkoenrollade met gestoofde wortels, erwten, natuur aardappelen en mosterdsaus

Woensdag 23 augustus
Mosselsoep
***
Gehaktbrood met courget, rode ui, krielaardappelen en fruitbiersaus

Donderdag 24 augustus
Peterseliesoep
***
Steak met pepersaus, salade en verse frietjes+3 €

Vrijdag 25 augustus
Paprikasoep
***
Huisgemaakte macaroni met kaas en hesp

Maandag 28 augustus
Broccolisoep
***

Vogelnestje in Stroganoffsaus met aardappelpuree

Dinsdag 29 augustus

Kervelsoep
***

Ardeens gebraad met opgevulde champignons, krielaardappelen en Dijonaise

Woensdag 30 augustus
Tomatensoep
***

Rundsbrochette met groentenquinoa en currysaus

Donderdag 31 augustus
Rapensoep
***

Steak met rosemarijnsaus, salade en verse frietjes+3 €

Vrijdag 1 september
Kervelsoep
***

Cordon-bleu met preistoemp en rode wijnsaus

 

Maandag 4 september
Bisque van garnalen
***

Kipgranaat met gebakken champignons, kroketjes en currysaus

Dinsdag 5 september

Spinaziesoep
***

Kotelet met mille-feuille van tomaat, aubergine, mozarella, geplette aardappel en Milanaise saus

Woensdag 6 september
Paksoi soep
***

Rollade van kalkoen met gebakken witloof, gratin Dauphinois en dijonaise

Donderdag 7 september
Veldslasoep
***

Steak met pepersaus, salade en verse frietjes+3 €

Vrijdag 8 september
Gele paprikasoep
***

Toscaans gebraad met gestoofde venkel, jonge prei, peterselieaardappelen en tijmsaus

Maandag 11 september
Venkelsoep
***

Kalkoenfilet “ archiduc “ met natuuraardappelen

Dinsdag 12 september

Broccolisoep
***

Witloof in hesp met aardappelpuree

Woensdag 13 september
Spinaziesoep
***

Ardeens gebraad met opgevulde champignons, dijonaise en krielaardappelen

Donderdag 14 september
Tomatensoep
***

Steak met béarnaisesaus, salade en verse frietjes+3 €

Vrijdag 15 september
Preisoep
***

Huisgemaakte vol-au-vent met bladerdeeggebakje en gefruite Nicolasaardappelen

Aardpeersoep
***
Gyros met groentenrijst

Maandag 1 Januari Gesloten

Dinsdag 2 Januari Geen dagschotel Woensdag 3 Januari Minestrone *** Huisgemaakte hamburger met courget, sojascheuten, farfalle pasta en sjalottensaus Donderdag 4 Januari Witloofsoep *** Steak met champignonsaus, salade en verse frietjes+3 €

Vrijdag 5 Januari Spitskoolsoep *** Vol-au-vent met bladerdeeggebakje en krielaardappelen

Minestrone
***
Huisgemaakte hamburger met courget, sojascheuten, farfalle pasta en sjalottensaus
Minestrone
***
Huisgemaakte hamburger met courget, sojascheuten, farfalle pasta en sjalottensaus

Maandag 12 februari Seldersoep *** Kalkoenfilet Milanaise met portobello, shitake en rijst

Dinsdag 13 februari Butternutsoep *** Buikspek met spruitjes en pomme boulangère Woensdag 14 februari Pastinaaksoep *** Paprika farci, schorseneren en natuuraardappelen Donderdag 15 Februari Groentensoep *** Steak met saus van tuinkruiden, witte koolsalade en verse frietjes+3 €

Vrijdag 16 Februari Erwtensoep *** Wienerschnitzel, wortelstoemp en witbiersaus

Champignonsoep
***
Kipschnitzel met groententagliatelle en spekjessaus
Champignonsoep
***
Kipschnitzel met groententagliatelle en spekjessaus
Champignonsoep
***
Kipschnitzel met groententagliatelle en spekjessaus
Gele paprikasoep
***
Steak met pepersaus, salade en verse frietjes+3 €

Maandag 9 Juli Champignonsoep *** Kipbrochet met groententagliatelle en currysaus Dinsdag 10 Juli Groentensoep *** Gegrilde boudin blanc met bonensalade, choronsaus en krielaardappelen Woensdag 11 Juli Bisque van garnalen *** Lasagne met oesterzwammen, prei, tomaat, ricotta en gehakt Donderdag 12 Juli Komkommersoep *** Steak met gorgonzolasaus, salade en verse frietjes (+ €3 )

Vrijdag 13 Juli Tomatensoep *** Huisgemaakte vol-au-vent met Charlotte aardappelen

Maandag 16 Juli Zuiderse soep *** Toscaans gebraad met broccoli, natuuraardappelen en mosterdsaus Dinsdag 17 Juli Seldersoep *** Aubergine opgevuld met gehakt, rijst en parmezaansaus Woensdag 18 Juli Notenslasoep *** Varkensgyros met champignons en rozemarijnaardappelen Donderdag 19 Juli Andijviesoep *** Steak met pepersaus, salade en verse frietjes (+ €3 )

Vrijdag 20 Juli Kervelsoep *** Kipburger met verse appelmoes, opgevulde aardappel en kruidenboter

Maandag 16 Juli Zuiderse soep *** Toscaans gebraad met broccoli, natuuraardappelen en mosterdsaus Dinsdag 17 Juli Seldersoep *** Aubergine opgevuld met gehakt, rijst en parmezaansaus Woensdag 18 Juli Notenslasoep *** Varkensgyros met champignons en rozemarijnaardappelen Donderdag 19 Juli Andijviesoep *** Steak met pepersaus, salade en verse frietjes (+ €3 )

Vrijdag 20 Juli Kervelsoep *** Kipburger met verse appelmoes, opgevulde aardappel en kruidenboter

Groentensoep
***
Boomstammetje met romige spitskool en natuuraardappelen
Groentensoep
***
Boomstammetje met romige spitskool en natuuraardappelen
Groentensoep
***
Boomstammetje met romige spitskool en natuuraardappelen

Maandag 24 September
Groentensoep
***
Cordon bleu Hawaï met witloof, gebakken aardappelen en
Petre De Vos saus

Dinsdag 25 September
Champignonsoep
***
Gehaktbrood met bonen, aardappelstoemp en liefmanssaus

Woensdag 26 September
Paksoisoep
***
Varkensschintzel à la milanese met spirelli

Donderdag 27 September
Tomatensoep
***
Steak met pepersaus, salade en verse frietjes (+ €3)

Vrijdag 28 September
Peterseliesoep
***
Huisgemaakte vol-au-vent met gefruite Charlotte aardappelen

Maandag 24 September Groentensoep *** Cordon bleu Hawaï met witloof, gebakken aardappelen en

Petre De Vos saus

Dinsdag 25 September

Champignonsoep

***

Gehaktbrood met bonen, aardappelstoemp en liefmanssaus Woensdag 26 September Paksoisoep

*** Varkensschintzel à la milanese met spirelli Donderdag 27 September

Tomatensoep

***

Steak met pepersaus, salade en verse frietjes (+ €3)

Vrijdag 28 September Peterseliesoep

*** Huisgemaakte vol-au-vent met gefruite Charlotte aardappelen