Terug

Valentijnsmenu

Donderdag - vrijdag - zaterdag - zondag


 


Pomme moscovite met handgepelde garnalen, kaviaar van haring en zure kruidenroom

___

Lamskroontje met ingelegde rammenas, mange-tout, gratin dauphinois en jus van rozemarijn

OF

Slibtongetjes met groentenpuree

___

Tiramisu met passoa en speculoos

 

€ 50

( exclusief dranken )

 

Van 4 februari tem 25 februari

 Menu : 50 euro    * Menu : 60 euro

 

 Gebakken schartongfilets met salade van spitskool, jus van jeneverbessen, krokantje van kikkererwten

***  (*) Gepocheerde zalm met venkel, prei en een beurre blanc van witte wijn

*** Konijn in Liefmans met pruimen, boerenkool, oesterzwammen en pomme chateau’s

*** Champagnemousse met vijgen in lauriersiroop en gebrande meringue

Menu met gepaste wijnen  +18 +27 €(*)  Het menu wordt enkel per tafel geserveerd.